Прием – Изисквания и Документи

Условия и Насоки за прием 2022/2023

ПРИЕМ НА ДЕЦА 2022/2023

Начало на прием на деца

Уважаеми родители!

Наближава началото на новата учебна година. Подготовката за нея е традиционна и не съвсем, с оглед извънредната епидемиологична ситуация. В тази връзка бих искала да споделя с Вас някои неща:

След извънредното положение ЧДГ „Мария Магдалена“ отвори врати на 01.06.2020г. Тогава Ви изпратихме правилата по които ще работим и мерките за безопасност, които сме предприели. Можете да ги намерите на страницата ни в интернет. Няма нови изисквания за детските градини.

Децата, които постъпват за първи път в градината, трябва да бъдат с пълен набор документи.

Децата, които се връщат след продължително отсъствие /повече от един месец/ трябва да имат изследване за глисти и паразити. Лична профилактична карта и медицинска бележка за контактност засега не се изискват.

Изключително важно е да бъдем отговорни и да мислим за здравето на всички. В тази връзка появата дори на най-лека хрема е причина детето да остане у дома, още повече в условия на пандемия.

След всяко отсъствие по болест децата ще бъдат приемани в градината задължително с медицинска бележка, че са здрави и могат да посещават учебното заведение.

Напомням Ви, че трябва да ни уведомите предварително за деня, в който детето ще се върне в градината, както и че не може да влизате в сградата.

Предстои да въведем електронните дневници, което ще даде възможност да получавате електронно информацията за дневния режим на децата, седмичното меню, седмичната програма, месечните такси и други. Родителската среща за началото на учебната година ще бъде проведена онлайн, през втората половина на септември. За дататаМ и часът ще Ви уведомим допълнително.

Уважаеми родители, Вярвам във Вашата отговорност и се надявам да преминем заедно през новите предизвикателства!

Успешна учебна година и до скоро!

 

 

04.09.2020г.                                                  С уважение, Розалия Николова

Изисквания и Напътствия

Документи за родители

Готови ли сме за учебната година?

Безопасност в мрежата

Новини