За нас

Нашата цел

Съобразяване с  личността на детето, развиване на  неговата индивидуалност, интереси и способности, в уютна, спокойна и грижовна среда, с компетентност, професионализъм и обич.Колективът на ЧДГ „Мария Магдалена” работи с удоволствие и отговорност към  родителите и децата.  Екипът е от  професионални педагози с качества и умения за работа с малки деца. С много любящи грижи и приятелско отношение всички ние от „Мария Магдалена” градим и възпитаваме у децата хармония, толерантност и желание за взаимопомощ.  Акцентираме и следим за изграждането на пълноценни личности, както чрез традиционни, така и чрез индивидуално съобразени методи за обучение и възпитание.

Детска градина София
ЧДГ Мария Магдалена

В момента в градината работят петима учители, специалисти по предучилищна педагогика, логопед, психолог, медицинска сестра.Всеки ден всички ние даваме на децата т.нар. ”психически витамини” – интересен термин употребяван от А.Аркин. Съдържанието им се изразява в създаването на уютна и богата на положителни емоции обстановка, която носи радост на децата и съдейства за обогатяване на творческото им въображение. Част от тях са и ласката, добрият тон, внимателното отношение към всяко дете.


Да, частните детски градини са много, още повече са разновидностите като клубове, центрове, алтернативни градини, които гледат целодневно деца, без необходимите условия,  изисквания и лиценз. Защото за някои гледането на деца е просто бизнес.

За ЧДГ”Мария Магдалена”  и лично за нас, грижата за децата е обич, призвание, отдаденост и отговорност.

Визия

Детската градина – място уютно, спокойно и сигурно, в което децата да бъдат обгрижвани, възпитавани и обучавани с много обич, топлина и разбиране. Създаване на среда, близка до семейната, с индивидуален подход към всяко дете, спрямо неговите личностни особености, характер и качества.

Мисия

Адаптиране на дейността на детската градина към изграждане на гражданско общество у нас, адекватно ориентиране в динамично променящия се съвременен свят и създаване на високо отговорно поведение за уастие в обществения живот;

Стремеж

Стремеж да се формира самостоятелност, чувствителност, отзивчивост към средата, творчество. Децата да придобият необходимите за възрастта им знания и умения и да бъдат готови за следващия етап в своето развитие

Екипът на ЧДГ "Мария Магдалена" - София

НАШИЯТ ЕКИП

Ивона Давидкова
Учител
Лидия Георгиева - Медицинска сестра
Лидия Георгиева
Мед. Сестра
Йоана Йорданова - Логопед
Йоана Йорданова
Логопед

ЧДГ "Мария Магдалена" София

Нашият път

Децата са най-скъпото нещо за всеки от нас и за тях ние сме готови да направим много. В днешния напрегнат ден успяваме да им отделим все по-малко време, а те изискват грижи, внимание, занимания, отговарящи на възрастта и интересите им. За да растат децата ни в подходяща среда, за да бъдат обгрижвани и обучавани, за да бъдем  спокойни за тях, трябва да намерим подходящото място.

Такова място е нашата детска градина – ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА”МАРИЯ МАГДАЛЕНА”. При нас  децата се чувстват уютно, спокойно и ведро. Средата, която сме създали за тях е близка до домашната, те са обичани и уважавани.  За нас е важно децата да се чувстват добре и да бъдат усмихнати.

15Април2007

Откриване

На тази дата ЧДГ "Мария Магдалена" отвори врати за първи път

15Септември2007

Лицензиране

На тази дата нашата ЧДГ "Мария Магдалена" - София е лицензирана със заповед на МОН - № РД-14-266

15Април2019

Рожден ден

Целият екип, заедно с децата отпразнувахме 12 години ЧДГ "Мария Магдалена"

  Уважаеми родители!

  Уважаеми родители!

  Във връзка с обявеното ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ Ви уведомяваме, че
  ЧДГ “ Мария Магдалена“ преустановява посещенията на децата, СЧИТАНО от 14.03.2020г.

  Срокът на противоепидемичната мярка засега не е уточнен.

  Моля следете Facebook страницата и сайта на градината! Телефоните ни също са на Ваше разположение!

  Моля да бъдем уведомени своевременно при възникване на някакво неразположение на член от семейството!

  Благодарим Ви за съпричастността!
  Бъдете здрави!

  13.03.2020г.
  С уважение, Екипът на градината