Blog

Частна Детска Градина “Мария Магдалена” на 14 години

in Празници 15/04/2021

Днес празнуваме 14-тия си рожден ден. Приемаме поздравления всякакви. Преди всичко искаме да благодарим на всички родители и техните прекрасни дечица. За 14 години, ние изградихме невероятна връзка с всяко едно дете, което беше до нас. Благодарим Ви, че ни направихте част от Вашето семейство!

Частна Детска Градина “Мария Магдалена” стана на 14 години

Въпреки COVID-19 пандемията, ние успяхме да отпразнуваме в тесен, семеен кръг нашия 14-ти рожден ден. Разбира се, децата бяха с нас и именно за това казваме, че сме празнували в семеен кръг. От самото начало ние приемаме всички, като едно голямо семейство, защото благодарение на дечицата, ние сме винаги усмихнати и щастливи. Надяваме се, че следващия 15-ти рожден ден на Частна Детска Градина “Мария Магдалена” няма да бъде под сянката на пандемията и ще можем да си направим едно незабравимо парти.

Как отпразнувахме рождения ден?

Разбира се всичко започна още от предишния ден. В трескава подготовка започнахме украсяването, подаръците и всичко друго. Беше изключително напрегнат ден. Няма да крием, че се вълнувахме много и нямахме търпение да дойде деня.

Ще има още много поводи за празнуване!

Ние сме сигурни и вярваме, че пандемията няма да продължи дълго. Именно това ни дава надежда, че ще имаме още много поводи за радости, празници и забавления. Отново искаме да благодарим на всички родители и прекрасните деца, че вече 14 години сме всички заедно. Всички останали, които искате да бъдете част от нас, можете да разберете повече за нас или да се свържете с нас, чрез формата за контакти. Можете също да се запознаете с нас и на нашата Facebook страница.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.